AgileWorks Romania
12Nov/12Off

Global Day of Code Retreat 2012

Anul acesta sarbatorim pentru al doilea an consecutiv pasiunea pentru cod curat si frumos, cu ocazia Global Day of Code Retreat 2012, pe 8 Decembrie 2012. Comunitatea AgileWorks, fiind pionierul acestui eveniment in afara SUA, a facilitat organizarea catorva evenimente in toata Romania.

Lista evenimentelor este urmatoarea:

 • Bucuresti - code retreat facilitat de Alexandru Bolboaca
 • Timisoara - code retreat facilitat de Flavius Stef
 • Cluj Napoca  - code retreat facilitat de Adi Bolboaca. Cu aceeasi ocazie, RABS organizeaza un alt code retreat in Cluj Napoca, ceea ce inseamna ca dezvoltatorii clujeni au de unde alege. Ne bucuram de diversitate, si lucram impreuna cu RABS pentru ca ambele evenimente sa fie la inaltime. Asadar, potentialii participanti sunt rugati sa aleaga unul dintre code retreat-uri, pentru a evita problemele de organizare.
 • Sibiu - urmeaza sa fie anuntat.
Daca doriti sa ajutati la organizarea oricarui eveniment, va rugam sa contactati facilitatorul. Pentru alte detalii despre GDCR 2012, Adi Bolboaca este coorganizator la nivel global al evenimentului si poate oferi mai multe detalii.
Va asteptam la GDCR 2012!
Tagged as: , Comments Off
Comments (2) Trackbacks (0)
 1. Pacat ca in Cluj Mosaic Works a decis sa organizeze ceva separat de celelalte comunitati din oras (RABS, Codecamp si RONUA Cluj organizeaza impreuna evenimentul), dar poate e util sa fie inca un eveniment in paralel, fiind destui de multi doritori..

  • Ne-am fi dorit la fel de mult sa facem acest eveniment impreuna. Am avut insa o problema de sincronizare: noi stabilisem deja locatie si sponsori pentru GDCR in Cluj cu cateva luni inainte, si am aflat prea tarziu ca RABS organizeaza de asemenea GDCR. A trebuit sa alegem intre a ne tine de promisiunile facute sau a le anula. Am ales sa ne tinem de ele.

   Am stabilit deja cu RABS ca ne vom tine reciproc la curent in legatura cu urmatoarele evenimente de acest gen.

   Si o precizare: evenimentul este al comunitatii AgileWorks, nu al companiei Mozaic Works. Cei care au fost la meetup-uri pot sa confirme ca nu promovam compania in comunitate, ci ne concentram pe a da inapoi comunitatii lucruri pe care le-am invatat.


No trackbacks yet.